• Expediere / Livrare

  • "Pentru comenzile din SUA, veți primi un e-mail de confirmare cu un număr de urmărire la scurt timp după ce ați plasat comanda. Acest număr poate fi folosit pentru a verifica starea expedierii dvs. prin intermediul site-ului web al transportatorului nostru.

   Comenzile din afara SUA pot varia în funcție de metoda de livrare pe care ați selectat-o. În cazul în care comanda dvs. include o confirmare de expediere, aceasta vă va fi trimisă la scurt timp după ce comanda a fost plasată.

   (Toate comenzile cu numere de urmărire pot fi, de asemenea, accesate în secțiunea "Contul meu" de pe site-ul nostru.)
  • Tarifele de expediere în SUA sunt determinate de greutatea comenzii dvs. Pentru a afla costul de expediere pentru o comandă, pur și simplu treceți la checkout cu articolele dorite în coș. Pe pagina de previzualizare a comenzii, veți putea vizualiza costul de expediere estimat și totalul comenzii înainte de a plasa o achiziție.

   Tarifele de transport în afara SUA se bazează pe destinația livrării și pe greutatea comenzii.

   (Vă rugăm să rețineți: Nu câștigăm niciun ban din taxele de transport a comenzii dvs. și nu putem renunța la costurile de expediere)
  • PipingRock este mândru să ofere livrare în aceeași zi pentru majoritatea comenzilor plasate înainte de ora 12:00 (EST). Confirmarea expedierii este trimisă prin e-mail după ce comanda dvs. a părăsit unitatea noastră. De obicei, veți primi confirmarea de expediere la 24-48 de ore după ce ați plasat comanda.
  • Toate comenzile sunt executate în SUA, în sediul nostru din New York.
  • Clienții din S.U.A., care comandă din cele 48 de state limitrofe, primesc transport gratuit pentru orice comandă de 75 de dolari sau mai mult.
  • Timpul de expediere variază în funcție de locația dvs. și de comandă. Actualizăm în fiecare lună timpii de livrare estimați pe baza datelor din lumea reală pentru a ne asigura că vă oferim cele mai exacte estimări. Furnizăm un număr de urmărire pentru fiecare comandă, însă unele metode de expediere internațională pot avea detalii de urmărire mai limitate.
 • Retururi / Rambursări

  • Produsele pot fi returnate în conformitate cu Politica noastră de returnare. Odată ce returnarea este aprobată, puteți expedia articolele direct la depozitul nostru la adresa de mai jos:

   PipingRock Health Products
   CS Return Dept.
   2110 Smithtown Ave
   Ronkonkoma, NY 11779-7347 USA
  • Pentru a vă anula comanda, accesați fila "Istoric comenzi" din "Contul meu" de pe profilul dvs. O comandă trebuie să fie anulată în termen de 60 de minute de la plasarea ei înainte de a începe procesul de îndeplinire a acesteia.
  • Susținem calitatea produselor noastre și dorim să ne asigurăm că sunteți 100% mulțumiți de comanda
   dvs. Dacă nu sunteți mulțumit din orice motiv, echipa noastră de asistență pentru clienți este bucuroasă să vă ajute și vă va oferi o rambursare pentru comenzile eligibile.
  • Toate comenzile sunt executate în SUA, în sediul nostru din New York.
 • Contul meu

  • Veți găsi linkul "Conectează-te/Alătură-te" în partea dreaptă sus a fiecărei pagini de pe PipingRock.com. Aici vă puteți conecta la contul dvs. existent cu adresa de e-mail și parola sau vă puteți înscrie pentru a deveni membru PipingRock. După ce v-ați înregistrat și v-ați logat, căutați linkul "Contul meu" din dreapta sus a fiecărei pagini. "Contul meu" este locul în care puteți accesa toate informațiile dvs., vă puteți ajusta preferințele, vă puteți revizui istoricul comenzilor, vă puteți edita contul și multe altele.
  • Vă puteți reseta parola oricând pe pagina noastră de conectare. Faceți clic pe link-ul albastru "Forgot Password" (Am uitat parola) și introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. PipingRock. La scurt timp vă vom trimite un link către acest e-mail cu instrucțiuni pentru stabilirea unei noi parole.
  • Dispunem de ceea ce se numește articole "virtuale". Articolele virtuale sunt pachete de două/trei. Articolele virtuale vor apărea pe factură ca înlocuitor.
  • Securitatea datelor dvs. este foarte importantă pentru noi. Nu păstrăm nicio informație de plată în dosar pentru a proteja confidențialitatea clienților noștri și a informațiilor lor personale.
 • Calitate

  • Ne aprovizionăm cu materii prime din întreaga lume, cultivând ingrediente din cele mai naturale medii. Ne asociem cu furnizori acreditați care îndeplinesc toate cerințele noastre de autenticitate și care ne împărtășesc pasiunea pentru calitate. Toate ingredientele noastre sunt testate cu atenție în laboratorul nostru de clasă mondială, cu verificări riguroase de control al calității pentru a asigura identitatea, puritatea și potența.
  • Da, PipingRock oferă o gamă largă de produse Non-OMG. Aceste produse sunt testate cu atenție prin procesul nostru de asigurare Non-OMG, respectând liniile directoare stricte pentru a verifica dacă NU conțin materiale modificate genetic, așa cum este indicat pe etichetă.
  • Producția internă a PipingRock înseamnă costuri de producție mai mici și prețuri mai bune pentru dvs.! De asemenea, faptul că dispunem de producție proprie ne permite să controlăm fiecare etapă a producției, astfel încât putem garanta o calitate și o eficacitate superioare în întreaga noastră linie de produse. Ne străduim mereu să vă oferim cea mai bună calitate și valoarea pe care o meritați.
  • Ne-am angajat să vă oferim formule avansate care au un impact puternic asupra sănătății și bunăstării dvs. Acest lucru înseamnă să luăm cele mai bune ingrediente din întreaga lume și să le preparăm cu grijă la nivel local, sub acoperișul nostru. Ne pasă de ceea ce punem în și pe corpurile noastre, motiv pentru care dezvoltăm formule care sunt atât sigure, cât și conforme cu specificațiile exacte.

Contactați-ne

Opinia dvs. este importantă pentru noi.

Live Chat

Chat-ul live este disponibil în fiecare zi, 24 de ore pe zi.