PipingRock se mândrește cu faptul că efectuează livrări în peste 160 de țări!

Căutați-vă țara aici:

Tarife pentru livrările internaționale

Tarifele pentru livrările internaționale depind de destinația livrării, precum și de greutatea comenzii.

Pentru a afla cât va costa transportul, adăugați articolele dorite în coșul de cumpărături și treceți la procedura de plată. În pagina coșului de cumpărături puteți vedea costul estimat al transportului și valoarea totală a comenzii. 

Articolele noastre sunt fabricate și expediate din statul New York (Statele Unite ale Americii) și ne menținem angajamentul de a deservi clienții noștri din întreaga lume. Ne mândrim cu faptul că vă putem pune la dispoziție mai mulți transportatori pentru livrările internaționale. Aveți posibilitatea de a alege transportatorul în timpul procedurii de plată.

Taxe și impozite pe import

Atunci când plasați o comandă internațională, s-ar putea să aveți de plătit taxe vamale, tarife sau taxe de intermediare mai mari decât vă așteptați, comanda ar putea fi nelivrabilă, sau autoritățile vamale pot plasa comanda în carantină sau ne-o pot returna după control.

Plata oricăror impozite, tarife, taxe de intermediare, taxe de carantină sau taxe locale care sunt eventual aplicabile comenzii dvs. este responsabilitatea dvs. Nu putem prevedea sau estima impozitele, tarifele și taxele de intermediare care sunt aplicabile comenzii dvs. Este responsabilitatea dvs. să vă interesați și să înțelegeți aceste taxe și să le achitați după ce sunt aplicate.

Repetăm, prețurile noastre nu conțin nicio astfel de taxă suplimentară. Aceste taxe sunt stabilite de către autoritățile vamale locale și nu avem nicio responsabilitate în aplicarea acestora.

Declararea valorii și descrierea produsului

Legile privind livrările internaționale impun ca pe etichete de expediție să fie indicată valoarea integrală a comenzii dvs. minus cheltuielile de transport.

La fiecare comandă anexăm o listă de colisaj detaliată, care indică denumirea produselor comandate și cantitatea comandată din fiecare.

Importanța informațiilor dvs. de contact

Înainte de a trimite comanda, verificați din nou datele și asigurați-vă că adresa dvs. de livrare, numărul de telefon ȘI adresa de e-mail sunt introduse cu o exactitate de 100% . Serviciile de livrări internaționale au nevoie de aceste informații pentru a vă putea contacta în cazul unor întârzieri sau a oricăror alte probleme care pot apărea la livrarea comenzii dvs.

Restricții privind livrările

Din cauza unor restricții privind livrările și a unor interdicții privind livrarea anumitor produse, care diferă de la țară la țară, din păcate nu avem posibilitatea de a livra anumite articole și ingrediente la anumite locații. Aceste restricții sunt în continuă schimbare. Pentru a vă veni în ajutor, am întocmit o listă a restricțiilor actuale privind livrările, pe care o găsiți aici, și vom actualiza lista pe măsură ce aceste restricții se schimbă.

Pe lângă această listă, vă recomandăm să vă adresați autorităților vamale locale pentru a obține ca mai nouă listă cu articolele permise și interzise.

Livrări multiple

Comenzile mari și comenzile în așteptare pot fi împărțite în mai multe colete. În acest caz nu veți plăti nicio taxă de transport suplimentară. Taxa de transport pe care ați achitat-o în timpul procedurii de plată va fi împărțită între coletele create. 

Informații vamale

PipingRock Health Products nu poate fi trasă la răspundere pentru coletele refuzate sau reținute de autoritățile vamale.

Există numeroase legi, reglementări și restricții specifice fiecărei țări care pot afecta capacitatea noastră de a livra comanda dvs. și capacitatea dvs. de a o prelua. Vă recomandăm să contactați autoritățile vamale pentru a afla care sunt reglementările și restricțiile care se aplică articolelor pe care le comandați. Autoritățile vamale locale pot întârzia livrarea comenzii dvs. sau refuza livrarea sa în baza unor legi locale.

Toate comenzile internaționale pot fi returnate în termen de 60 de zile de la data plasării comenzii. Puteți returna doar articole pe care nu le-ați deschis. Este important să rețineți că, în cazul în care comanda dvs. ni se returnează în baza unor politici privind produsele interzise sau restricționate, din cauza adresei de livrare greșite, a refuzului de a plăti taxele vamale sau de a prelua comanda, sau dacă nu se găsește nimeni care să preia comanda, vă vom rambursa plata. Veți primi valoarea totală a comenzii minus cheltuielile de transport, și toate reducerile. De asemenea, veți suporta toate celelalte cheltuieli exterioare precum taxele de depozitare sau taxele poștale aplicabile returului.

În cazul în care costul returnării comenzii depășește valoarea totală ce trebuie rambursată, vom solicita transportatorului să vă abandoneze comanda, și nu veți primi credit. Dacă un produs este confiscat de către autoritățile vamale, nu vi se va emite credit pentru acel produs.

Vă rugăm să rețineți că atunci când returnați un colet, vom putea efectua rambursarea doar după ce coletul ajunge la depozitul nostru. 

Vă rugăm să rețineți:

Dacă alegeți DHL Express sau UPS drept metodă de livrare, se vor asocia informații de urmărire, și, în mod normal, livrarea este mai rapidă decât Airmail (par avion).

Dacă alegeți Airmail (par avion), coletul dvs. va fi supus unui control mai puțin strict și i se vor aplica mai puține taxe vamale. Însă această opțiune nu include informații de urmărire și în general necesită un timp mai îndelungat pentru a ajunge la destinație. Nu putem oferi rambursare pentru comenzile livrate par avion care se pierd.

Nu vedeți în listă țara dvs.?

Vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență clienți la customerservice@pipingrock.com pentru a ne solicita să efectuăm livrări și în țara dvs.!

Serviciul Clienți Internaționali

Dacă aveți întrebări, comentarii sau neliniști legate de livrările internaționale, contactați fără grijă prietenosul nostru serviciu de asistență clienți prin e-mail la: customerservice@pipingrock.com și vă vom răspunde în cel mai scurt timp!

Modificarea prezentelor politici privind livrările internaționale

Ne rezervăm dreptul, la libera noastră alegere, să ne modificăm oricând tarifele pentru livrările internaționale, cu publicarea condițiilor revizuite ale tarifelor noastre pentru livrările internaționale. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic dacă aceste tarife au suferit vreo modificare. Dacă după publicarea modificărilor acestor tarife sau ale altor condiții sau politici continuați să utilizați Serviciile, înseamnă că ați acceptat aceste modificări.